NEDSA AU PAIR

Altijd weer een nieuw avontuur

NEDSA Au Pair Organisatie

NEDSA Au Pair Nederland (Overveen) maakt samen met NEDSA Au Pair Zuid Afrika deel uit van een organisatie die reeds 15 jaar met veel zorg en plezier Zuid Afrikaans meisjes en jongens als au pair in Nederland plaatst. NEDSA plaatst ieder jaar rond de 60 au pairs. De screening van de au pairs vindt plaats bij een van de zeven NEDSA kantoren in Zuid Afrika (Potchefstroom, Durbanville, Centurion, Hermanus, Paarl, George, Pretoria).

Daarnaast is onze dienstverlening ook ingericht om gastgezinnen te helpen bij het doen van o.a. aanvragen van visa en hulpverlening gedurende het au pair jaar bij prè-matches voor au pairs uit Europa en Zuid Amerika.

De kracht van NEDSA Au Pair ligt met name in de strakke en nauwgezette communicatie tussen de gastgezinnen, au pairs en het team van NEDSA.

NEDSA Au Pair is een betrekkelijk kleine organisatie waardoor de benadering altijd persoonlijk is. Transparantie vinden wij zeer belangrijk. U kunt het hele jaar door met uw vragen bij ons terecht.

 

“Leuk dat de kinderen in aanraking komen met een andere cultuur/taal”

Persoonlijk gesprek aanvragen?

Wilt u meer informatie over Au Pairs of wilt u meer weten over onze werkwijze,
neem dan contact met ons op. In een persoonlijk kennismakingsgesprek
bespreken we uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Bewaren

A. van Noort:

“De afgelopen 3,5 jaar hebben wij au pairs in huis gehad via NEDSA. Tot grote tevredenheid! Groot voordeel van een bureau als NEDSA is dat de meiden vooraf zorgvuldig geselecteerd worden, dus dat wij ons geen zorgen hoeven te maken of ze wel gekwalificeerd zijn en de juiste papieren hebben. Onze ervaring met de meiden die wij tot nu toe in huis hebben gehad is dat zij een aanvulling zijn op ons, met drie kinderen, behoorlijk drukke gezin. De au pair wordt gezien als een soort grote zus. Afscheid nemen aan het eind van zo’n jaar is iedere keer moeilijk, maar het betekent ook een nieuw begin van een nieuwe jaar met een nieuwe au pair, klaar voor het maken van nieuwe herinneringen!”