NEDSA AU PAIR

Geen stress bij het thuiskomen.

NEDSA werkwijze

U wilt graag meer informatie over een au pair voor uw gezin. Persoonlijk contact is bij NEDSA heel belangrijk. Wij willen graag weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat wij een goede selectie kunnen maken van au pairs die goed bij uw gezin en situatie passen. Daarom maken wij altijd een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

U kunt het contactformulier invullen en/of desgewenst alvast het registratie formulier ophalen. Joyce del Prado neemt na ontvangst van het contactformulier contact met u op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dit kan op een doordeweekse dag zo wel overdag als in de avond. U ontvangt daarvoor het NEDSABC- handboek waarin heel veel vragen al beantwoord zullen worden. Tijdens het gesprek komen de meer persoonlijke vragen aan bod.

Bij prè-matches

Heeft u zelf een au pair gevonden dan kunt u telefonisch contact opnemen of een contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op. Een persoonlijk gesprek thuis is ook bij prè-matches relevant.

Persoonlijk gesprek

Op basis van het persoonlijke gesprek bij u thuis ontvangt u een selectie van de bij ons beschikbare dossiers van au pairs. Deze dossiers zijn zeer uitgebreid, bestaande uit: een registratieformulier, een brief van de au pair, een interview rapport, een fotocollage van de au pair, een medisch dossier en een referentie. Voor het maken van een definitieve keuze is het mogelijk telefonisch contact op te nemen met de toekomstige au pair via skype. Daarvoor ontvangt de au pair een brief en enkele foto’s van het gastgezin.

De au pairs worden in Zuid Afrika zeer goed voorbereid op het au pair jaar. Ze worden uitgebreid geïnterviewd, uitgenodigd voor au pairdagen en begeleid in het visum traject. Wij vinden het belangrijk dat de familie van de au pair nauw bij het traject betrokken is.

Valentijn (6 jaar): ‘Als er een nieuwe au pair komt kan ik ze altijd heel snel verstaan en begrijpen. De taal die ze spreken lijkt erg op onze taal!’

Persoonlijk gesprek aanvragen?

Wilt u meer informatie over Au Pairs of wilt u meer weten over onze werkwijze,
neem dan contact met ons op. In een persoonlijk kennismakingsgesprek
bespreken we uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

C. Van Loon:

“Als alleenstaande ouder is het heel prettig om een vertrouwd en gezellig iemand in huis te hebben. Natuurlijk is het fijn als ze mij kunnen helpen met de dagelijkse beslommeringen rondom de drukke bezigheden met de kinderen, maar het is vooral fijn als het ook persoonlijk klikt. NEDSA heeft hele uitgebreide dossiers waardoor je een heel goed beeld krijgt van de au pairs. Heel plezierig.”